Sunt mireasa, caut make-up artist !

eb0136_2695524c6b484615bd378b7903a73af1  eb0136_be484ad733414471a2e467b07a64c55d

Bine te-am gasit, draga mea !

Daca citesti acest articol, imi imaginez ca urmeaza sa te casatoresti, asa ca te felicit !
Scriu acest articol pentru ca stiu ca nu e usor sa iei atatea decizii pentru cel mai important eveniment din viata ta si vreau sa iti fie mai usor.
Eu sunt make-up artist de 7 ani, si vreau sa impart cateva dintre cunostintele pe care le-am acumulat. Pana acum cred ca ti-ai pus deja cel putin una dintre intrebarile astea:

De ce sa merg la un make-up artist?
Pentru ca un make-up artist bun, cu experienta, va sti ce produse se potrivesc cel mai bine tenului tau.
Pentru ca te va ajuta sa alegi un stil de machiaj care sa nu te schimbe radical, care sa se potriveasca cu personalitatea ta si cu rochia.
Pentru ca machiajul de mireasa este un machiaj complex, desi la prima vedere el poate parea simplu. Acest machiaj, pe langa rezistenta crescuta, trebuie sa arate bine in lumina de zi, de seara, in fotografii, in inregistrarile video si in lumina artificiala.

Cand ar trebui sa imi fac programarea la make-up & hair ?

Din experienta mea, iti recomand sa faci programarea cat mai devreme posibil ! Make-up artistii buni isi aranjeaza programul inca de la inceputul anului. Pentru mine este important sa stiu din timp ce anume isi doreste fiecare Bride-To-Be, ca sa pot sa definitivez look-ul final impreuna cu ea, din timp; ca in ziua nuntii sa fie linistita si sa aiba incredere ca este pe maini bune.

eb0136_13f238c03c604c83a862dbb733e3fa48   eb0136_9ec8550a701b46aaa0885414146b36f6

De ce sa fac proba de machiaj?

Proba de machiaj se face doar la mirese pentru :
A stabili dinainte cum va arata machiajul din ziua nuntii. Nu este deloc placut nici sa iti imaginezi ca in ziua nuntii nu te poti hotari cum vrei sa te machiezi si esti presata de timp.
A testa compatibilitatea produselor. Este extrem de important sa testam produsele. Fiecare make-up artist are un kit diferit, iar compatibilitatea produselor cu tenul difera de la persoana la persoana. Daca un produs arata impecabil pe prietena mea, de exemplu, nu inseamna ca mi se va potrivi si mie in aceiasi masura. A nu se intelege aici ca produsul nu este bun, este doar incompatibil.

Ce sa fac daca am probleme cu tenul?

Cele mai mari probleme pe care le-am intalnit sunt ten acneic sau ten extrem de uscat. In ambele cazuri cel mai bine este sa consulti o cosmeticiana sau un dermatolog, daca nu ai facut-o deja. Make-up artistul iti poate oferi solutii de moment, dar nu iti poate face un tratament miraculos care sa rezolve problema.

Care ar trebui sa fie ordinea in care ma pregatesc?

Eu consider ca este cel mai bine sa iti faci parul prima data. Atunci cand se fixeaza o coafura, fixativul ajunge aproape de fiecare data si pe fata. Daca machiajul este deja facut si apoi fixat cu fixativ de par, el poate arata nenatural si se poate crapa. In schimb, daca coafura este gata cand incepem machiajul, putem inlatura la demachiere orice urma de fixativ de pe ten, pentru a putea pregati tenul pentru machiaj.

In incheiere, te invit sa atunci un ochi la Mia, florist si prietena cu miresele, la stilistul meu favorit, George si la Vicki. Ei sunt oamenii mei de incredere.

Te imbratisez !
Mara

Sunt mireasa, caut make-up artist !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *